1000+ ikonica za $20 (umesto $375)

Ikonice koje će ti olakšati posao

Pre par godina sam krenuo da radim na ovim ikonicama i da ih prodajem na Iconfinderu, a posle i na Creativemarketu. Proveo sam sate i sate, dane i dane radeći ih i bilo mi je zadovoljstvo, jer je to bilo ono u čemu sam uživao. Sada sam odlučio da ih sve objedinim, stavim na prodaju i ponudim tebi.

Ono što prodajem na svom Iconfinderu za 375 dolara, odlučio sam da sada stavim i ovde, na svom sajtu za samo 20 dolara (u dinarskoj protivvrednosti).

Za koga su ove ikonice?

Ukoliko si dizajner i imaš potrebu za ovim kako bi ti skratilo vreme dizajniranja ili si programer i trebaju ti sa vremena na vreme neke ikonice, ovo je set za tebe. Takođe ako samostalno radiš dizajn za svoj biznis ove ikonice će ti biti od koristi.

Sve ikonice su u SVG i PNG formatu. Ako si vičan ilustratoru onda ćeš SVG lako i editovati i od njih napraviti još više ikonica koje možeš koristiti u svom radu. Ako ipak nisi tu su png fajlovi koje možeš kao takve koristiti. 

Gde smem da koristim ove ikonice?

Ove ikonice ne smeš dalje preprodavati. 

Smeš ih korisiti za dizajn za svoj lični posao (restoran, hotel, transportno preduzeće…), ali ih možeš koristiti i za web sajtove, vizit karte, brošure ili bilo koji drugi dizajn koji radiš za klijente ukoliko su ikonice sastavni deo tog dizajna i ukoliko one ne čine više od 50% dizajna. 

Drugim rečima ukoliko tvoj klijent ima potrebe za dizajniranjem seta ikonica ili logoa, NE možeš mu prodati neki od ovih setova odnosno ikonica kao rešenje za to. Možeš mu dati kontakt i ovaj link da ih sam kupi. Takođe, ne možeš neku od ovih ikonica koristiti kao rešenje za tvoj ili klijentov znak ili logo. 

Ukoliko ti je potreban logo, novi set ikonica i nešto od dizajna slobodno piši, pa ćemo se dogovoriti oko angažmana 🙂 

Preuzmi 50 ikonica besplatno

preuzmi, probaj, kupi

Ako se razmišljaš da li da kupiš ove ikonice ili ne, možeš dobiti njih 50 besplatno i proveriti da li je to nešto što ti treba. Skrolaj i ispod možeš videti mnogo više ikonica koje ćeš naći među ovih 1000+ (tačnije ima ih 1035).

Klikom na dugme ispod bićeš redirektovan na kontakt formu. U naslovu stavi “Daj te free ikonice” ili “Hoću odmah da kupim”

Popuni formu i ostavi email obavezno, a ja ću ti u najkraćem mogućem roku poslati besplatne ikonice ili podatke za plaćanje.

Ako uzmeš free ikonice i budeš zadovljan sa kvalitetom i svide ti se, javi i poslaću ti detalje za plaćanje, a čim legne uplata i preostale ikonice.

Tvoja email adresa neće biti iskorišćena za newsletter i za dalju distribuciju, već samo za slanje free ikonica i prodaju preostalih. Ako šaljem besplatne, cimnem te za par dana da vidim šta si odlučio, ako ti zaboraviš da se javiš.