20 besplatnih vektorskih ikonica

13/Aug/19

Nekad u pauzama od posla, kada su godišnji, nema nikakvih obimnih projekata ne treba sedeti i gledati u plafon. Treba raditi na sebi, edukovati se, nešto raditi, održavati radnu temperaturu. Bar ja tako gledam na to. Tako u tim pauzama ja sam jedno vreme radio ikonice, patterne, nešto što bi moglo da posluži kolegama dizajnerima i programerima, a i drugima kojima je ovaj vid resursa potreban.

U tim pauzama, kada je najbolja pauza rad nastao je i ovaj set ikonica koji sam postavio na iconfinder za besplatno preuzimanje, a takođe i sve ove ostale koje možete kupiti. Vodim se time da ne mora sve biti na prodaju, pa ako već na netu ima more besplatnih ikonica, možda će neko baš moje koristiti, a posle se javiti za neki posao, kupiti neke ikonice i shvatiti da ima potrebu da ti se oduži, kad si mu već dao neku vrednost. I javljali su se, što i jeste zapravo super.

Ovo su linijske ikonice i veoma lako možete u ilustratoru ili nekom drugom programu za vektorsku grafiku da promenite njihovu debljinu i naravno boju.