25 besplatnih ikonica

22/Aug/19

U nekoliko blog postova kod mene na sajtu možete pronaći besplatne ikonice i paterne koji su vam do sada olakšavali rad. S obzirom da vam se svidelo, nastavljam sa tim i u današnjem postu.

Za razliku od prošlih ikonica koje su bile u vektorskom svg formatu, ove će biti u png, ali veće 576px širine, tako da ih možete koristiti za mnogo toga, za web će vam biti odlične, ali ako bude trebalo da ide na štampani materijal onda savetujem da pogledate na mom iconfinder profilu i kupite iste ove u vektorkom formatu. Nešto treba dati besplatno, a nešto i naplatiti.

Sve te ikonice koje imate tamo po ceni od $2 po komadu (razne cene za setove), sada možete naći i kod mene na sajtu za samo $15 dolara za više od 1000 ikonice (tačnije 1035).

Ovih 25 ikonica su iz vezane za kampovanje i možete ih preuzeti tako što ćete kliknuti na svaku pojedinačno u galeriji i ići na “save as”.

Ukoliko su vam potrebne ikonice koje će biti rađene samo za vas, da li za sajt, katalog, knjigu možete i njih poručiti i ja ću vam ih napraviti. Takođe ukoliko vam je potreban dizajn logoa naručite i njega klikom na dugme ispod.